بله کاملا با شما موافق هستم به نظر شخصی بنده گارانتی آواژنگ یکی از بهترین های فعلی بین گارانتی هاست و درش شکی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بحث بنده هم برای روشن شدن ذهن مشتری از بابت گارانتی و قطعه ای هست که میخره و دلیل خاصی نداره
منظور بنده اینه که وقتی یک قطعه سه سال گارانتی میشه فرقی نمیکنه ماه اول باشه یا ماه آخر گارانتی
اگر برای اون قطعه مشکلی پیش بیاد که قابل تعمیر نباشه ؛ باید بدون قید و شرط تعویض بشه , چون خود شرکت سازنده در هر زمانی از گارانتی که باشه قطعه معیوب رو
میگیره و یه قطعه آکبند به جاش میده حالا میمونه که اون قطعه در اون بازه زمانی موجود باشه یا خیر
عرض من اینه اگر موجود بود که قاعدتا تعویض میشه و مشکلی نیست اما اگر اون قعطه موجود نباشه گارانتی موظفه یه قطعه جدیدتر جایگزین کنه و مابه التفاوتش رو از مشتری بگیره
مثلا اگر مشتری یه گرافیک 760 امروز میخره و سال دوم به مشکل بخوره , در اون زمان دیگه 760 تولید نمیشه و یا موجود نیست میتونه بجاش مثلا 780 بده و مابه التفاوتش رو بگیره
بحث اینجاست که شاید مشتری نخواد قطعه جدید رو بگیره من فکر میکنم بابت 760 باید به قیمت روز یه درصد ناچیزی ازش کم کرد و به مشتری نقد داده بشه
اینکه در سال دوم 50 درصد و در سال سوم 70 درصد از ارزش کالا کسر بشه اصلا معنی نداره چون شرکت سازنده در طول مدت گارانتی قطعه آکبند جایگزین میکنه نه اینکه بابت
یه کارت یک میلیون تومانی تو سال سوم 300 تومن برگردونه این یعنی اینکه هر چی از زمان گارانتی میگذره و قطعه استهلاک بیشتری پیدا میکنه استرس اینکه آیا خراب بشه بیشتر میشه
نتیجه گیری بنده اینه که مشتری بابت گارانتی پول بیشتری پرداخت میکنه و گارانتی میبایست نقش بیمه رو بازی کنه و در زمان ایراد قطعه جوابگو باشه همانطوری که در همه جای دنیا گارانتی
مثل بیمه عمل میکنه چون قطعه بدون گارانتی به مراتب قیمت پایینتری داره و میشه به راحتی خرید اما ریسک خراب شدن هم داره که اینجا نقش مثبت گارانتی باید خودش رو نشون بده
Bookmarks